Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by Sotos
"Bravo!!!!!!!!!!!!! "
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 33 guests online

Who's Online

Έχουμε 198 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Εκτύπωση PDF
RSS
LOGO VIMA *** Ανένταχτο Πέρασες φευγαλέα από τη ζωή μου, μα την ταρακούνησες συθέμελα
 

Πέρασες φευγαλέα από τη ζωή μου, μα την ταρακούνησες συθέμελα Hot

Πέρασες φευγαλέα από τη ζωή μου, μα την ταρακούνησες συθέμελα

Δε μπορείς να ορίσεις την καρδιά σου, πάντα εκείνη σε πηγαίνει όπου θέλει και σου δίνει ένα μάθημα ζωής είτε καλό είτε και άσχημο.


Λένε πως η ζωή ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά της και δεν είναι δεκτική στις ανθρώπινες υποδείξεις. Εσύ, όμως, δε μπορούσες ποτέ να βάλεις αυτό το αναθεματισμένο φρένο στις φλύαρες σκέψεις και στις βαθιές σου επιθυμίες. Πάντα αποζητούσες εκείνο το κάτι που θα σε έβγαζε επιτέλους από τη μονότονη ρουτίνα, θα σε έκανε να χαμογελάς νύχτα και μέρα για τον πιο ανόητο λόγο και θα αναστάτωνε κάθε πτυχή του είναι σου. Και σε αναστάτωσε πραγματικά, ένιωσες για πρώτη φορά να χάνεις τον εαυτό σου από ευτυχία. Όχι, όχι, το ομολογείς πως δεν ήταν έρωτας ούτε καν αγάπη. Ποιος αγαπάει ή ερωτεύεται, εξάλλου, από τη μια στιγμή στην άλλη; Αυτά μόνο στις ταινίες συμβαίνουν, και εδώ είναι πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι. Ήταν ένας μεγάλος ενθουσιασμός, για την ακρίβεια, που προερχόταν από την τόσο ξαφνική του εισβολή στη ζωή σου· σε ταρακούνησε συθέμελα. Θα την παρομοίαζες εύκολα με καταιγίδα μικρής διάρκειας που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της με τα ακραία και απρόβλεπτα φαινόμενά της και δε σου δίνει τον χρόνο να συνειδητοποιήσεις καν τι έχει συμβεί. Ήρθε και έφυγε τόσο σύντομα εκείνος και σου άφησε ένα τεράστιο κενό και χιλιάδες αναπάντητα γιατί. Τι σε τράβηξε κοντά του, θα αναρωτηθείς. Το χαμόγελό του, το βλέμμα του, η θελκτική του αύρα, το ότι γύρισε και σου έδωσε σημασία; Όλα μαζί και ίσως λίγο περισσότερο το τελευταίο, γιατί δεν το περίμενες, δε μπορούσες να το φανταστείς. Ήταν μια σύντομη γνωριμία, πολύ σύντομη. Παρόλα αυτά, θα ήθελες να διαρκούσε λίγο παραπάνω. Έτσι, για να προλάβεις να τον γνωρίσεις κάπως καλύτερα, να σε γνωρίσει κι εκείνος με τη σειρά του· να μη λες ότι δεν έχεις ούτε μια μικρή ανάμνηση. Έφυγε ξαφνικά από την καθημερινότητά σου και δεν ξαναϊδωθήκατε· χωρίς καμιά εξήγηση, καμία λέξη, έστω μια φτηνή δικαιολογία για τα μάτια του κόσμου που λένε. Σου άφησε μόνο μια πικρία και ένα τεράστιο κενό. Τα έβαλες μ' εσένα, επειδή ήσουν τυπική και απόμακρη. Είναι γιατί δεν ήθελες να του δώσεις την εντύπωση της γυναίκας που υποχωρεί στην πρώτη κολακεία. Γι' αυτό και δεν τόλμησες να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις τα όριά σου. Να πας ένα βήμα παρακάτω.Το φευγιό του σε πόνεσε, δεν ξέρεις ακόμη πώς έφτασαν ως εδώ τα πράγματα, καθώς αλλιώς τα είχες πλάσει στο μυαλό σου και αλλιώς ήρθαν τελικά. Έφυγε, σιωπηλά και αθόρυβα. Προφανώς, δεν ταίριαζες στα δικά του μέτρα και σταθμά. Πίστεψέ με, ούτε στα δικά σου ταίριαζε. Το ήξερες από την αρχή, ή και αν δεν το ήξερες σίγουρα το ψυχανεμιζόσουν. Δεν το παραδεχόσουν, όμως, γιατί έτρεμες να αντικρίσεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως, όταν μια πόρτα κλείνει, ανοίγει και πάλι μια άλλη κάπως, κάπου, κάποτε· δε χρειάζεται βιασύνη. Η ζωή ξέρει καλά να κάνει τη δουλειά της, καλύτερα κι απ' τον καθένα μας.

Κριτικές Χρηστών

Average user rating from: 1 user(s)

 

Αξιολόγηση:
 
5.0
 
 

Reviewed by logoclub.gr
February 23, 2018
Report this review
 
 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords:   
 

Ο,τι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος......

ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ...καθ' Ημετέραν Εικόνα και καθ' Ομοίωσιν.. Γεν.1-26 [Αποσπάσματα].- Ν3/21-22,β2 << Το τέρας βρυχάται και θα συνεχίσει να βρυχάται όλο και περισσότερο, όλο και πιο έντονα και βίαια, απροκάλυπτα και καταστροφικά, χειραγωγώντας με ευκολία τους ανθρώπους, όλων των ηλικιών σε κάθε είδους Εγκληματικές ενέργειες και Πράξεις, διασπώντας έτσι τον ιστό σταθερότητας και συνοχής στις λοινωνίες των ανθρώπων παράγοντας με αυτό τον τρόπο την προσφιλή δια την ύπαρξη και διαιώνιση του <<Τροφή>> που δεν είναι άλλη από την παραγόμενη Αρνητική Ενέργεια που τον συντηρεί ανα τους Αιώνες και είναι πάντα προς όφελος του. Χρησιμοποιώντας δε βάναυσα και δόλια τον πρόχειρο πλανήτη του όλο και πιο καταστροφικά, όσο καταλαβαίνει πως οδηγείται προς το Τέλος Του....Το μη αναστρέψιμο !.....>> 30/12/2021 - Nikos Stylianou