Sub Menu

Κείμενα/έργα μελών και Κριτικές (εκτός Αρχείου)

There are 2161 listings and 3770 reviews.

Eίσοδος Μελών

Who's Online

Έχουμε 1629 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να υπηρετήσουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Επιθυμία μας  είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, με την δικιά σας βοήθεια και συμμετοχή .

Reviews written by Nikos Stylianoy

106 results - showing 16 - 30 1 2 3 4 5 6 7 8 Αποτελέσματα ανα σελίδα:
 
Διήγημα
 


Πρώτα να σου ευχηθώ καλά και άριστα αποτελέσματα "Γιατρέ μας " σε όλα τα μαθήματα που έδωσες. Δεύτερον να σε συγχαρώ για την παράλληλη προσπάθεια που κάνεις σχετικά με τους λογοτεχνικούς σου στόχους. Τρίτον σε ευχαριστώ που από την πρώτη ώρα και όχι μέρα είσαι πιστός στο Λογοκλάμπ και μας καταθέτεις εδώ κάθε πόνημα σου. Και τέλος θα είναι άδικο από όλους μας να μη σου δίνουμε καθ' όλη την συνέχεια τον μεγαλύτερο βαθμό, το 5 δηλαδή, έως να φθάσεις στο τέλος, όπου και εκει θα κριθεί τελικά και συνολικά το έργο σου. Να σκεφτείς ότι αρκεί ένα και μόνο 4 στο τέλος (που εγώ προσωπικά το απεύχομαι), για να "κόψει" την πορεία του έργου. Τα πάντα λοιπόν όσον αφορά την βαθμολογική αξιολόγηση θα εξαρτηθούν στο τέλος.

Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 25, 2009
Report this review
 
 
Διήγημα
 


Ξέρω λοιπόν ότι είναι μεγάλο το έργο σου, γνωρίζω ότι ίσως σου πάρει αρκετό χρόνο να το ολοκληρώσεις, είμαι αυτός που σου είπα να μή το σταματήσεις αλλά να συνεχίσεις ως το τέλος και πιθανόν να στο είπε και ο SAILOR αυτό, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι γι' αυτό σου το έργο ή για κάποιο άλλο. Εν πάσει περιπτώσει Ηλία ο βαθμός 5 που σου δίνω τώρα είναι για να συνεχίσεις.... και ο τελικός βαθμός που θα ανταποκρίνεται και στο συνολικό σου έργο θα έρθει όταν το ολοκληρώσεις. Το μόνο που έχω κάποιο ενδιασμό είναι στον χαρακτηρισμό του έργου σου. Είπες για Διήγημα.... μήπως όμως πρόκειται για μυθιστόρημα ; ..... Που ζητάνε και οι...... Εκδοτικές ;
Πάντως η αρχή και το ξεκίνημα καλό και ενδιαφέρον !! Περιμένουμε την συνέχεια....
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 23, 2009
Report this review
 
 
Ποίηση
 

"Το βράδυ τιμωρεί τους αγνώμονες της ζωής
Προστατεύει τα παιδιά της αυτόχειρης συμφοράς!"

Ναι έχεις δίκιο το Βράδυ τιμωρεί τους Αγνώμονες της ζωής και όχι μόνο.....

Καλωσόρισες λοιπόν powerlesspower στο Κλαμπ ! Με χαρά σε υποδέχομαι όπως και τα υπόλοιπα Μέλη πιστεύω. Πολύ καλό το πρώτο σου (σ' αυτό το χώρο) πόνημα. Μπράβο !

Σου εύχομαι μια δυνατή και ανοδική συνέχεια..... ξέρω ότι η πένα σου έχει τον ήλιο δρομέα της...... και μη με ρωτήσεις ..... πως το ξέρω !

Τώρα σχετικά με την δυσκολία στην υποβολή κειμένου που αντιμετωπίζεις, είναι πρωτόγνωρο ειλικρινά, γιατί δεν έχει προκύψει άλλη φορά... Θα το ψάξω όμως.
Αν συνεχίσεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα, σε παρακαλώ επικοινώνησε στο admin@logoclub.gr και εξήγησε μας πως ακριβώς υποβάλεις το κείμενο, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Και πάλι καλωσόρισες και καλή συνέχεια.

Reviewed by Nikos Stylianoy
September 22, 2009
Report this review
 
 
Ποίηση
 

πέδιλα

Είπα στον εαυτό μου στο τελευταίο σχόλιο που σου έκανα Αντώνη, να σταματήσω τις φιλοφρονήσεις που είχαν γίνει ρουτίνα..... Όμως είναι τόσο μεγάλος ο θαυμασμός μου για την εμπνευσμένη χρυσή σου πένα που κατάλαβα ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ που σου αξίζει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ.... είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..... Το αξίζεις πέρα για πέρα φίλε.....

Τιμάς ειλικρινά το Κλαμπ......

Σ' ευχαριστώ ακόμα μια φορά....

Είθε νάσαι πάντα γερός και εμπνευσμένος.....^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
χαίρομαι αγαπημένε φίλε που τα πέδιλα αυτά είχαν τέτοια ζεστή απόκριση... ευχαριστώ ειλικρινά...

SAILORReviewed by Nikos Stylianoy
September 20, 2009
Report this review
 
 
Ποίηση
 


Από τα καλύτερα σου Ηλία. Ώριμο, καλοβαλμένο, δυνατό και ποιοτικό. Γραμμένο με ψυχή και ταλέντο. Μπράβο !! Μου άρεσε πολύ !!
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 16, 2009
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 

ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ

Γρήγορο κείμενο, σωστά γραμμένο, εικόνες όμορφα παντρεμένες και όλες στα χρώματα συναισθηματικού στροβιλισμού, που πάντα είναι και το δυνατό σου σημείο. Σε διαβάζω πάντα βλέποντας να καλπάζεις συνεχώς και όλο και πιο δυνατά ! Μπράβο !!


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ευχαριστώ Νίκο για την στήριξη και τα καλά σου λόγια. Να είσαι καλά.

Kate
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 15, 2009
Report this review
 
 
Άλλο
 

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ

Το διάβασα με ιδιαίτερη χαρά, μου άρεσε πολύ και η τοποθέτηση και η ανάπτυξη και φυσικά η γραφή του " διδάσκαλου " Αντώνη, στο εξαιρετικό - Αληθινό κόσμημα του Λόγου και της τέχνης του - Μπλογκ που διατηρεί το ΝΗΜΕΡΤΗΣ, και τον παρακάλεσα να το ανεβάσει και στο δικό μας Κλαμπ να το διαβάσουμε και από εδω εμείς και οι δικοί μας επισκέπτες. Θέλω λοιπόν να σε ευχαριστήσω θερμά που μου έκανες αμέσως το χατήρι !

Τώρα καταλαβαίνετε ότι το κείμενο μετά από τις ενέργειες μου αυτές, όχι μόνο το έχω κρίνει αλλά το επικροτώ με θέρμη. Θα είθελα να το διαβάσει αληθινά όλος ο κόσμος !

Ευχαριστώ Αντώνη και πολλά Εύγε !!!
****************************
Νίκο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή των σκέψεών μου... να σαι καλά φίλε μου... ελπίζω να είναι μια αφορμή για σκέψεις τις οποίες θεωρώ όλες πολύτιμες - SAILOR -
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 15, 2009
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Δάσος

Πρόκειται για " ουράνιο ον " Αντώνη, αν και αυτό που ζητάς νομίζεις ότι βρίσκεται στη Γη.... Και εννοώ, ότι ένα τέτοιο ον θα " λειτουργεί " έτσι στο διηνεκές. Είναι όπως ψάχνω εγώ τον ΗΓΕΤΗ.... Ουράνια Θεικά πλάσματα !! Μακάρι να έρθουν !! ....
Μου άρεσε πολύ και ο λόγος και η δομή και η γραφή ! Εύγε σου....****************
ουράνιο ον λες φίλε μου ε;... ίσως να μην έχεις κι άδικο... σ'ευχαριστώ πολύ για την ζεστή σου υποδοχή... ταιριάζει με την ψυχή σου... SAILOR

Reviewed by Nikos Stylianoy
September 15, 2009
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 

Βασίλη επειδή έχω διαβάσει και τα υπόλοιπα κείμενα που έστειλες και δεν δημοσιεύτηκαν για λόγος που σου εξήγησα, και κάποια στιγμή πρέπει να τα στέλνεις σωστά, σου λέω πάλι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες να φθάσεις ψηλά, αρκεί να το προσπαθήσεις και να δουλέψεις πάνω σ’ αυτό αφού κατάλαβα ότι το αγαπάς. « Ο καρβουνιάρης » είναι ένα από τα καλύτερα σου και μπράβο !
Την Φωτο αναγκάστηκα να την αλλάξω γιατί η αφίσα που είχες και σε λάθος πεδίο ήταν αδύνατον να δημοσιευτεί.
Ο Συρμός καλό είναι να μην έχει παρακλάδια, αλλά όσο προχωράει στην ευθεία και γρήγορα, να είσαι σίγουρος ότι προχωράει και προς την περιπέτεια που θέλεις, αλλά και προς τον προορισμό που έχεις τάξει και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και η επιβράβευση. Αρκεί να μην βιαζόμαστε.
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 13, 2009
Report this review
 
 
Άρθρο
 

Λέω πως αποφατικά θα ξεκινήσω γιατί ο πυρηνικός στοχασμός δεν είναι το ευρύτερο δυνατό σύνολο, το μεγα-σύνολο, ας πούμε, της άναρχης και εξω-κανονικής ανθρώπινης σκέψης που αγκαλιάζει τα πάντα χωρίς να περικλείει τίποτα και αγγίζει το σύμπαν χωρίς να το περιέχει ποτέ.

Ο μοναχικός ζωγράφος που όλοι θαυμάζουν και κανείς δεν πλησιάζει, ο ασκητής που εγκατέλειψε τα εγκόσμια και μονάζει σε κάποια σκήτη, ο 'εκκεντρικός' λογοτέχνης, ποιητής, φιλόσοφος που 'δεν μπορεί να δημιουργήσει αλλιώς'. Οι εξαιρέσεις που δικαιώνουν τον κανόνα, που μεταλλάσσουν την κοινωνική υποκρισία σε ανακούφιση, που εξαργυρώνουν τις ενοχές με μικροαστικούς συλλογισμούς και κοινοτυπίες.

Χαίρομαι να σε μελετώ Αντώνη, νομίζω το έχω ξαναπεί........

Reviewed by Nikos Stylianoy
September 11, 2009
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 


Mondo επανέρχομαι.... Ευχαριστώ εν' πρώτοις που ανταποκρίθηκες αμέσως στα όσα σου είπα χθες. Επαναλαμβάνω ότι από εσένα ΚΑΙ ΜΟΝΟ εξαρτώνται όλα. Εμείς εδώ, εννοώ τα Επίτιμα μέλη μας, που όπως είδες όλοι τους σε καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο, έχουμε την διάθεση να σε βοηθήσουμε τουλάχιστον τώρα στην αρχή, μέχρι να προσαρμοστείς στο Χώρο. Μάθε λοιπόν ότι είναι λανθασμένος και .... πρωτότυπος ο τρόπος που στέλεις τα μηνύματά σου. Το Reviews Reports ( όπως το λέει και η ονομασία του) ΔΕΝ είναι για να στέλνεις μήνυμα σε κανέναν και ούτε το λαμβάνει κανείς, παρά μόνο η Διαχείριση, γιατι αυτή η εφαρμογή είναι ΜΟΝΟ για να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ κάποιον και την κριτική που σου έκανε, αν κατά τη γνώμη σου την θεωρείς κακόβουλη ή απαράδεκτη. Συνεπώς στέλνεις την καταγγελία σου στη Διαχείριση για να επιληφθεί του θέματος. Τα μηνύματα που έστειλες εχθές με αυτό τον τρόπο καθώς και σήμερα, τα μεταβίβασα εγώ στα Μέλη, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣ Η ΝΑ ΡΩΤΑΣ - ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ - επαναλαμβάνω. Αν τώρα θες περισσότερες επεξηγήσεις και έχεις ερωτήσεις για την Λειτουργία του Κλαμπ, τότε στείλε μήνυμα σε μένα αλλά στο admin@logoclub.gr και ζήτα μου να σου εξηγήσω ότι θες απο εκεί. Με e-mail δηλαδή.
Θέλω τώρα που το θυμήθηκα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο σου, γιατί για να μου απαντήσεις εχθές στα όσα σου είπα, απάντησες όχι με 5 ! βαθμό καλωσορίσματος που σου έβαλα, αλλά με .... 4 ! Αυτό λέγεται Μετριοφροσύνη και Ποιότητα χαρακτήρα !!!
ΣΠΑΝΙΑ, ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ πράγματα στην εποχή μας...... Ειλικρινά σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.....
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 11, 2009
Report this review
 
 
Ανένταχτο
 


Αγαπητέ μου mondo κατ' αρχάς καλωσόρισες στο Λογοτεχνικό Club. Θέλω λοιπόν να σου πω ορισμένα πράγματα. 1ον. Με ξάφνιασες ευχάριστα εχθές, πρώτη στιγμή της εγγραφής σου ως νέο μέλος στο Κλαμπ και σε δευτερόλεπτα κατέθεσες και το πρώτο σου κείμενο. Αυτό δείχνει παληκάρι μου ΤΟΛΜΗ γεμάτο ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΓΩ και ΠΙΣΤΕΥΩ, που στην ηλικία σου δύσκολο να βρεθεί σε πολλούς. Την στιγμή που Μέλη με τα διπλάσια και ....τριπλάσια χρόνια σου διστάζουν να πουν ένα καλησπέρα, φοβούμενοι μήπως εκτεθούν..... ή μήπως και δεν το πουν σωστά.. και τους γίνει παρατήρηση !! 2ον. Η λάβα της νιότης είναι διάχυτη στα γραφόμενα σου, οι αναζητήσεις, οι απορίες, οι ερωτήσεις, η ερευνητική και απορημένη σου ματιά, γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω σου..... αυτό δείχνει ζωή που πάλλεται και ζητάει απαντήσεις. Για όλα αυτά λοιπόν σου είπα ότι με ξάφνιασες ευχάριστα. Θα αισθανθώ πραγματικά υπερήφανος αν ακούσεις λοιπόν τώρα ΚΑΙ εφαρμόσεις ορισμένες παρατηρήσεις μου. 3ον. Έχεις κάνει ένα βήμα στη ζωή και βλέπεις να ορθώνεται μπροστά σου μια πελώρια σκάλα. Από σένα εξαρταται αν θα την ανέβεις έως το πλατύσκαλο που από εκεί και μόνο θα δείς αυτό που ζητάς και μόνο τότε θα μπορέσει να μιλήσεις με τ' αστέρια και να βρείς όλες τις απαντήσει σου, και αυτό ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Δεν θα καθόμουν τώρα να ασχοληθώ μαζί σου, που ούτε καν σε γνωρίζω, αν δεν πίστευα ότι ΕΧΕΙΣ την ΔΥΝΑΜΗ να πας εκεί που πρέπει και που εσύ ο ίδιος ονειρεύεσαι. Πρέπει λοιπόν πρώτα από όλα να μαθεις να ακούς τον συνομιλητή σου και μετά να πράττεις. Εχθές αλλά και σήμερα το πρωί σου έγραψα ανακοίνωση σχετικά με τον λανθασμένο τρόπο που τοποθετείς τις τεράστιες ΦΩΤΟ στα κείμενα σου. Με έγραψες κανονικά έτσι δεν είναι; Γιατί όμως ; Αναρωτήσου λοιπόν μόνος σου και δώσε εσύ την απάντηση στον εαυτό σου. Εγώ δεν χρειάζομαι καμία απάντηση. Συνεχίζεις εγωιστικά να στέλνεις τα κείμενα σου με τις αφίσες σου στο πεδίο που ο αληθινά σωστός mondo θα έγραφε 2 έως 3 ΜΟΝΟ σειρές (όπως είναι ο κανόνας ) προλογίζοντας το υπόλοιπο κείμενο που το βάζεις ολόκληρο στο ΔΕΎΤΕΡΟ πεδίο πιο κάτω που εσύ το αφήνεις τελείως κενό. Δηλαδή την αφίσα και το κείμενό σου όλο μαζί γιατί ΈΤΣΙ..... κτλ. Βλέπεις λοιπόν με το ίδιο το δικό σου παράδειγμα πόσα λάθη κάνεις, χωρίς στην πραγματικότητα να το θέλεις. ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ λοιπόν λέγεται το δεύτερο που πρέπει να ακολουθήσεις. Το τρίτο, μεγαλύτερη προσοχή και επιμέλεια. Πρόσεχε το πως και τι γράφεις και δεν πειράζει να κοιτάξεις το κείμενο σου και μια δεύτερη φορά. Έλεγχος λοιπόν των όσων κάνουμε το τέταρτο. Και μίκρυνε τα γράματά σου ακολούθησε το παράδειγμα των υπολοίπων μελών. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ εάν δεν με ακούσεις στα πρώτα ελάχιστα που σου είπα και συνεχίσεις να καταθέτεις τα κείμενα σου χωρίς να διαβάσεις πρώτα έστω τους κανόνες χρήσης, Παράγραφος 3Α για το πως πρέπει να καταθέτεις τα γραπτά σου τότε... αυτό σημαίνει ευθέως ότι έκανα λάθος που ασχολήθηκα τόσο φιλικά και με αγάπη για να σε βοηθήσω μαζί σου και ως αποτέλεσμα το καταλαβαίνεις θα πάψεις πλέον να είσαι μέλος ενός σοβαρού χώρου, που όμως είχες την τόλμη να ανοίξεις εσύ την πόρτα.
Η απόφαση, η συνέχεια και ο δρόμος που τελικά θα ακολουθήσεις όλα δικά σου......
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 11, 2009
Report this review
 
 
Ποίηση
 


Συγχαρητήρια !!

Το επίπεδο που ανέβηκες είναι ψηλό και εύχομαι ολόψυχα να ανέβεις πολύ ψηλότερα...
Τήν λέξη και την έννοια
που μύρο αναβλίζει
μη την ξεχάσεις και ποτέ
πάψεις να την ποτίζεις.
Δικαίωση το όνομα
βασιλικού την γλάστρα
λουλούδια έχει υπέροχα
σου δίνουνε το χάρισμα
για να μιλάς με τ' άστρα !@!...
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 08, 2009
Report this review
 
 
Ποίηση
 

Εξαιρετικό !!
....................................................
Προτού οι στάλες της βροχής, χειμώνα μας θυμίσουν
μαζέψουν τα αισθήματα άρωμα να τρυγίσουν.

Αγάπης δαφνολούλουδης, καλοκαιριού ανάσα
ορχήστρας Θείας, λυρικής , κρατήσουνε τα μπάσα.
Ανάμνησης το σκέπαστρο σκεπάσει την ψυχή μας,
κοιτάξουν ήλιο και Θεό, ξανά να τον ρωτήσουν
υπόσχεση του Αύγουστου, αν λόγο τους κρατήσουν.

δώσουν σε μένα τον Γιαλό, σε σένα άσπρο κύμα,
και έτσι ν' ανταμώσουμε, σφιχτά να κρατηθούμε,
πριν μπόρες χειμωνιάτικες, ξάφνου κλειστά παράθυρα
τρυπώσουνε και μπούνε.
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 05, 2009
Report this review
 
 
Άλλο
 


Ε ! Τώρα αν πω, ότι διάβασα ότι ωραιότερο έχεις γράψει, θα πω Ψέματα ;
Reviewed by Nikos Stylianoy
September 03, 2009
Report this review
 
 
106 results - showing 16 - 30 1 2 3 4 5 6 7 8 Αποτελέσματα ανα σελίδα:
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: