Sub Menu

Κείμενα/έργα μελών και Κριτικές (εκτός Αρχείου)

There are 2171 listings and 3770 reviews.

Eίσοδος Μελών

Who's Online

Έχουμε 1490 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να υπηρετήσουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Επιθυμία μας  είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, με την δικιά σας βοήθεια και συμμετοχή .

Εκτύπωση PDF
RSS
Logo Gate * Άλλο ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΡΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
 

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΡΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! Hot

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΡΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

Το Λογοκλάμπ με αποτίμηση τον χρόνο που σε λίγες ώρες πλέον φεύγει, νιώθει την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ όλα τα Μέλη του και τους αναγνώστες του, για την Προσφορά και την στήριξη τους στην προσπάθεια μας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους και ιδιαίτερα αυτούς που περισσότερο « μόχθησαν » μαζί μας το 9μηνο που μας πέρασε, αφού εκτός από τα υπέροχα έργα τους που μας έστειλαν και δημοσίευσαν από τον χώρο αυτό, προσέφεραν και στην οργάνωση και λειτουργία εν γένει του Κλαμπ από την έναρξη της λειτουργίας του ( 01 – 04 – 2009 ), με τις προτάσεις, τις ιδέες και την ανεκτίμητη αγάπη τους ! Ευχόμαστε δε ΟΛΟΨΥΧΑ , ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΡΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ σε εσάς και στις οικογένειές σας, και είθε το 2010 να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο ΟΛΑ τα όνειρά σας !
Είθε η Χαρά, η Αγάπη, η Υγεία, η Ειρήνη, η Δύναμη και το Χαμόγελο να μη λείψει Ποτέ στο σπιτικό, στην Καθημερινότητα και εν γένει στην Ζωή σας.

Με Αγάπη και Εκτίμηση

logoclub

Κριτικές Χρηστών

Average user rating from: 1 user(s)

 

Αξιολόγηση:
 
5.0
 
 

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΡΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Έχω γράψει κατά καιρούς για την προσωπική μου διαδρομή μέσα στο Λογοκλαμπ, την καταλυτική του επιρροή στη ζωή μου, τα συναισθήματά μου και τις όποιες ενστάσεις είχα κατά καιρούς… ένας ζωντανός οργανισμός έχει πάντα ατέλειες, εξελίσσεται, μεγαλώνει, δυναμώνει, αναπτύσσεται… σαν ένα παιδί που μεγαλώνει και κάνει σιγά σιγά τα σταθερά του βήματα βλέπω τον αγαπημένο αυτό χώρο, ένα παιδί που το έφερε στη ζωή η αγάπη και το μεράκι του Νίκου και των άλλων συνεργατών και εμείς, οι επόμενοι, το φροντίζουμε, το προσέχουμε, το αγαπάμε… δεν είναι μονάχα τα κείμενά μας η τροφή του, περισσότερο είναι η αγάπη μας και η ψυχή μας… έχω πάντα περίσσεια τρυφερότητας και στοργής για τούτο το… πλάσμα που με περηφάνια παρακολουθώ να ορθώνει το ανάστημά του, να διευρύνει τους ορίζοντές του, να μεταμορφώνεται… κι εύχομαι από καρδιάς στη νέα χρονιά που προβλέπεται τραχιά και δύσκολη για όλους, να μεγαλώσει κι άλλο, να μας εκπλήξει με τις ‘επιδόσεις’ του, να στερεώσει τις φτερούγες του στο κορμί, να ανοίξει φτερά για διαστάσεις ακόμα και πέρα από τις προσδοκίες μας… ευχαριστώ Νίκο για την ευκαιρία που μου έδωσες να βιώσω μια μυστική, μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ εμπειρία που με έχει πληρώσει ακέραιων, υψηλών, ΑΛΗΘΙΝΩΝ συναισθημάτων και ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά, όλους τους φίλους και τις φίλες που γνώρισα μέσα από αυτή τη μυητική και αυτογνωσιακή ατραπό… και σαν να ξημερώνει πιο γελαστός ο ήλιος τον κόσμο, σαν να ανασαίνει πιο ελεύθερα η ψυχή, να απλώνεται πιο αθώα το χαμόγελο στο πρόσωπο… καλή χρονιά!!!


*****************************************************************************
Αντώνη, αγαπημένε Φίλε, όπως το ίδιο Αγαπημένοι φίλοι είναι για μένα - και ΔΕΝ θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω – ΟΧΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ….. η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ο ΗΛΙΑΣ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ο Chaos κατά κόσμο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ο ΑΓΓΕΛΟΣ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ, η ΣΟΦΙΑ , η ΒΙΒΙΑΝ , η ΕΛΕΩΝΟΡΑ, η ΜΑΡΙΑ, ο ΠΑΥΛΟΣ, ο ΜΑΝΩΛΗΣ, ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ο ΧΑΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ανεξαιρέτως τα παιδιά που τίμησαν με την Πένα την ΑΓΑΠΗ και το μεράκι τους Αυτόν τον χώρο, και κατέθεσαν αγαπημένα κομμάτια της ψυχούλας τους στο Κλαμπ ! Να πω λοιπόν ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω σε όλους…… αν και το νιώθω πολύ ΛΙΓΟ…….. ΕΥΧΟΜΑΙ και Παρακαλώ να πιάσει η Ευχή μου, ο Καινούριος χρόνος να μας δώσει την Δύναμη και την Αγάπη να προχωρήσουμε πολύ περισσότερο και να πραγματώσουμε τα όνειρά μας, πάντα με την βοήθεια την δική σας και την στήριξή σας, που χωρίς αυτήν ΔΕΝ υφίσταται βέβαια και ο χώρος αυτός. Έχετε πάντα την ΑΓΑΠΗ μου και τον ΣΕΒΑΣΜΟ μου και σας Ευχαριστώ όλους σας για την ανεκτίμητη προσφορά σας στο ξεκίνημα του Λογοκλαμπ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ !! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
Πάντα Δικός σας
Νίκος
Reviewed by SAILOR
December 31, 2009
View all my reviews
Report this review
 
 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: