Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by Sotos
"Bravo!!!!!!!!!!!!! "
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 16 guests online

Who's Online

Έχουμε 143 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Εκτύπωση PDF
RSS
 

η συγκριση Hot

Ζουσε καποτε ενας σοφος βασιλιας που ειχε μαζεψει ολους τους σοφους Μυστες στην αυλη του. Το βασιλειο αυτό μεγαλουργουσε κ ολοι θελαν να γινουν υπηκοοι αυτου του βασιλειου. Μια φορα τους μαζεψε ολους στη μεγαλη σαλα του παλατιου του κ πανω σε ένα μαυροπινακα τραβηξε μια οριζοντια γραμμη με κιμωλια κ μετα ειπε:

-Οποιος καταφερει να μικρυνει αυτή την γραμμη χωρις να την ακουμπησει θα του δωσω αυτό το βραβειο.

Κ σηκωσε ψηλα ένα λαμπερο διαμαντι. Πιο λαμπερο κ από τον πιο λαμπερο σταρ του Χολλιγουτ.

Ολοι αρχισαν να προσπαθουν να λυσουν τον γριφο αλλα κανενας δεν καταφερε τιποτε. Τοτε σηκωθηκε ο πιο αλανιαρης, πηρε την κιμωλια κ τραβηξε μια παραλληλη γραμμη πανω από την γραμμη του βασιλια αλλα πιο μεγαλη από αυτην.

Ο βασιλιας υποκλυθηκε αμεσως στον αλανιαρη, του προσφερε το διαμαντι, του ειπε κερδισες, τον φιλησε σταυρωτα κ του εδωσε κ μια εξτρα αδεια διακοπων ενός χρονου με ολες τις απολαβες.

Τι είναι αυτό που εκανε την απαντηση τοσο πολυτιμη που ακομα κ ενας βασιλιας υποκλυθηκε σε ένα υπηκοο;

Ολη η ανθρωποτητα είναι θεμελιωμενη πανω σε αυτό τον νομο. Τον νομο της συγκρισης.

εγω ειμαι καλυτερος γαμιάς από σενα,

εγω ειμαι πιο ομορφος από σενα,

εγω ειμαι πιο ποιητης απο σενα,

εγω ειμαι πιο καλος συγγραφεας από σενα

εγω ειμαι πιο πλουσιος απο σενα,

εγω ειμαι πιο ευτυχισμενος από σενα,

ετσι εχουν εφευρεθει διαφορα πραγματα για να υπηρετησουν αυτό τον νομο.Τον νομο της συγκρισης.

Το ότι βαφεσε εσυ γυναικα, σημαινει ότι δεν σου αρεσει όπως σε εφτιαξε η φυση κ θελεις να βαλεις ένα ψεμα πανω σου. Γινεσαι ψευτικη, κατι το φτιαχτο, για να πεις κοιταξτε με ειμαι η πιο ομορφη.Εγινες ένα ψεμα. Ησουν αληθινη κ εγινες ένα ψεμα.

Κ το ψεμα αποκαλυφθηκε το βραδυ, όταν μπηκες στο μπανιο για να λουστεις κ βγηκες εξω κ σε ειδε ο εραστης σου κ του επεσε αμεσως.

Το σεξ είναι η επιφανεια κ το κανουν κ τα ζωα κ μην δινεις κ τοση σημασια σε αυτό κ μην αναλωνεσε σε λιφτιγκ κ πλαστικες κ ψευτικα στηθη κ ψευτικους σιλικονουχους κωλους. Η σιλικονη είναι για να βουλωνει τρυπες στις οικοδομες.

Γυναικα! δεν εισαι εξαρτημα κανενος. Κ ολοι οι αντρες θελουν απλα να σε πηδηξουν κ να πανε μετα διπλα, στην επομενη.

Γυναικα!Προσπαθησε να μεινεις εσυ,ο εαυτος σου. Να εισαι περηφανη που εισαι ετσι κ ας μην γυρισει να σε δει κανενας μωροχαβλος μαμμακιας αντρας.Ζητάς αντρακλα κ σπανιζουν αυτοι στην εποχη μας,

κ οι αντρακλες είναι αυθεντικοι κ μισουν το ψεμα.

Κ παντου γυρω σου ένα γκαρπον αντρα, μια τεχνιτη γευση αντρα.

Κ ηρθαμε στο αιωνιο προβλημα. Τι θα γινει μαζι σου αντρα;

Αντρες,

εδώ ο νομος της συγκρισης εχει βρει την καλυτερη εφαρμογη του,

κ ολοι οι θεοι, ολων των εποχων κ ολων των θρησκειων είναι κυριως αρσενικοι κ εχουν ένα κοινο . Ολοι τους. Να σε μειωσουν. Να σε κανουν σκουλικι. Ο τροπος για να το κανουν είναι να κανουν τους θεους τεραστιους. Ετσι εσυ μοιαζεις νανος μπροστα τους. Αν οι θεοι σου ηταν νανοι θα ησουν εσυ γιγαντας κ θα ειχες αξια. Τωρα δεν αξιζεις τιποτε ετσι όπως εισαι κ εχεις αναγκη από αρχηγους, από θεους από κάθε λογης ηγετες.

Ολα είναι μετρο συγκρισης κ η γυναικα του γειτονα είναι καλυτερη από την δικη μου κ τα βυζια της κουνιαδας μου πιο φουσκωτα από της γκομενας μου κ θα ηθελα να τα ζουλιξω.

Αυτά όλα όμως είναι ασημαντα μπροστα σε αυτό που βλεπουμε γυρω μας. Η παγκοσμια κριση είναι αποτελεσμα του τροπου που σκεφτομαστε κ του νομου της συγκρισης. Για να νοιωθω εγω ευτυχισμενος πρεπει να υποφερεις εσυ.Αν υποφερει ολος ο κοσμος κ γω περνω καλα τοτε νοιωθω ευτυχισμενος.

Ο νομος της συγκρισης.

Με φωναξαν να με βραβευσουν. Πηγα.

Κ μετα εκανα την ερωτηση. Από ποιον ειμαι καλος; Κ ποιο ειναι το μετρο συγκρισης;

Δεν χρειαστηκε να σκεφτω κ πολυ, γιατι απλα αυτά ειναι παιδαριωδη παιχνιδακια. Τα βραβεια είναι μια ανοησια του ανθρωπου. Όχι της φυσης.

Το φερετρο μου είναι καλυτερο από το δικο σου.

Ολοι μας ειμαστε εδώ για να αποδειξουμε ότι ειμαστε καποιοι κ ο αθλητης των εκατο μετρων εκανε άλλο ένα παγκοσμιο ρεκορ. 10 χρυσα!

Δεν αντεξα άλλο κ εκανα εμετο κ το απογευμα ετρεξα με τον σκυλο μου τα εκατο μετρα σε 12 δεύτερα αγκωμαχοντας κ ο σκυλος μου το εκανε στα 5 δευτερα κ με ανεση κ συνεχισε να τρεχει.Δεν το πιστευα στα ματια μου. Του εδωσα κ εφαγε την μπριζολα που ειχα για μενα κ αυτος την εφαγε με την μια κ πηγε πιο κατω κ εχεσε.

Ο μαλθακος αντρα ηγετης ανακοινωσε τα νεα μετρα λιτοτητας,

κ μεις οι υπολοιποι απλα σκυψαμε το κεφαλι,

γιατι ειμαστε κατωτεροι,

κ αυτοι ξερουν.

Εκανα το σταυρο μου,γονατισα κ σε προσκυνησα.

Προσκυνω ηγετες η θεους. Το ιδιο.

Εσυ απλα εισαι νανος.Σε εκανα νάνο. Κ το πιστεψες. Είναι απλα θεμα τι πιστευεις εσυ για τον εαυτο σου.

Η συγκριση δεν υπηρξε ποτε. Είναι μια εφευρεση.

Παντου οπου κοιταξω βλεπω Γιγαντες που πιστευουν ότι είναι νανοι.

-Εισαι Γιγαντας! Ειπα σε καποιον,

Κ αυτος εβγαλε το πιστολι κ με σκοτωσε.

-Εισαι Γιγαντας ειπα ξεψυχοντας. Εισαι Γιγαντας.

Κ αυτος, αφου πεθανα με εκανε αγιο κ με προσκυνουσε κ γονατιζε υποταγμενος μπροστα στην εικονα μου κ γινοταν ακομα πιο νανος. Κ τα παιδια του εκαναν το ιδιο. Με προσκυνουσαν κ αυτα κ γινοντουσαν ακομα πιο νανοι.

Ο υπνος,

κ που κ που καποιος ξυπνουσε κ ξεμουδιαζε κ σηκωνοταν πανω κ εβλεπε ότι ηταν Γιγαντας κ εβλεπε ότι κ οι αλλοι ηταν Γιγαντες,

αλλα οι αλλοι επειδη ειχαν συνηθισει στο ψευτικο ονειρο τους δεν τον πιστευαν κ τον σκοτωναν. Πιστευαν ότι είναι νανοι, ότι είναι σκουλικια.

Ο ηγετης ανακοινωσε τα νεα θλιβερα μετρα λιτοτητας.

Χριστουγεννα.Μαζευτηκαμε ολοι κ ηγετες κ υπηκοοι μεσα στην εκκλησια κ καναμε το σταυρο μας κ ευχηθηκαμε στο θεο να μας δωσει φωτιση κ τα καλυτερα κ αυτος γυρισε κ μας κοιταξε, κουνησε το κεφαλι του κ εβαλε το σταυρο του για μας.

Κριτικές Χρηστών

There are no user reviews for this listing.

 

 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords:   
 

Ο,τι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος......

ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ...καθ' Ημετέραν Εικόνα και καθ' Ομοίωσιν.. Γεν.1-26 [Αποσπάσματα].- Ν3/21-22,β2 << Το τέρας βρυχάται και θα συνεχίσει να βρυχάται όλο και περισσότερο, όλο και πιο έντονα και βίαια, απροκάλυπτα και καταστροφικά, χειραγωγώντας με ευκολία τους ανθρώπους, όλων των ηλικιών σε κάθε είδους Εγκληματικές ενέργειες και Πράξεις, διασπώντας έτσι τον ιστό σταθερότητας και συνοχής στις λοινωνίες των ανθρώπων παράγοντας με αυτό τον τρόπο την προσφιλή δια την ύπαρξη και διαιώνιση του <<Τροφή>> που δεν είναι άλλη από την παραγόμενη Αρνητική Ενέργεια που τον συντηρεί ανα τους Αιώνες και είναι πάντα προς όφελος του. Χρησιμοποιώντας δε βάναυσα και δόλια τον πρόχειρο πλανήτη του όλο και πιο καταστροφικά, όσο καταλαβαίνει πως οδηγείται προς το Τέλος Του....Το μη αναστρέψιμο !.....>> 30/12/2021 - Nikos Stylianou