Κείμενα/έργα μελών και Κριτικές (εκτός Αρχείου)

There are 2160 listings and 3770 reviews.

Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 111 guests online

Who's Online

Έχουμε 1642 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να υπηρετήσουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Επιθυμία μας  είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, με την δικιά σας βοήθεια και συμμετοχή .
Εκτύπωση PDF
RSS
LOGO PAGE ** Πεζογράφημα Σύγχρονη Επικοινωνία
 

Σύγχρονη Επικοινωνία Hot

Μετρώντας τις μέρες εκείνες με τον γαλάζιο ουρανό ,την θάλασσα να ευωδιάζει αλμύρα και τον αίολο με τους ήχους του να στολίζει τα τοπία ,τα ερημικά από ανθρώπους.

Να κάθομαι κλεισμένος μοναχός ,στους τοίχους να γυρεύω ευτυχία. Ένα ποντίκι μπροστά από μια οθόνη να κρατώ  , από το χτύπημα των πλήκτρων να γυρεύω ευζωία. Με δεκάδες ανθρώπους να επιδρώ ,να παίρνω θάρρος να ρωτώ για την ζωή τους! Να μου εκμυστηρεύονται το  καθετί προσωπικό ,φίλος ξεχωριστός να είμαι…εφήμερος.

Αν όμως αναρωτηθώ το πιο απλό;Το χρώμα των ματιών τους; Την ένταση του γέλιου τους ή το χαμόγελο τους;Τίποτα δεν γνωρίζω γι αυτά κι ας λέμε τα πιο βρώμικα πιστεύω του εγώ τους!Σύγχυση…

Όλα όσα ξέρω πρακτικά από μια εφαρμογή πηγάζουν! Χωρίς διαδίκτυο ,χωρίς των δεδομένων τον ειρμό κάτι να πούμε μάλλον δεν θα υπάρχει. Φοβόμαστε να αγγίξουμε του διπλανού μας τον καρπό μήπως και ο σφυγμός του θα μας ταρακουνήσει. Ότι επίπλαστο και  εικονικό θα ζω , θα διαλυθεί από τον ελάχιστα χαμένο αντιληπτό τρόπο ζωής ,της σύγχρονης της κοινωνίας…μας.

Κριτικές Χρηστών

Average user rating from: 1 user(s)

 

Αξιολόγηση:
 
5.0
 
 

Reviewed by logoclub.gr
April 08, 2017
Report this review
 
 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: